”Буквално дадох последните си пари за този семинар и си заслужаваше напълно!”

Отзиви от предишни семинари

Определено си струваше инвестицията. Имам три предложения: Първо следващи събития да се провеждат в неделя, заради паркирането в зелена зона. Не е комфортно да местиш колата през 4 часа. Второ да се добави може би повече информация отностно отдаването под наем. Разходи, примерен договор.т.н. Последно да се опиташ да запознаеш и сприятелиш присъствашите. Биха могли да се намерят съинвеститори и т.н. Всички искат едно и също, а някои хора им липсва едно рамо вповече. Поздрави

Петко Делчев

Перфектно структурирана информация, поднесена по възможно най- разбираемия и интересен начин. 👏

Памела

Информацията беше пррфектно структурирана и още по-добре поднесена, може би обаче идва една идея в повече за един ден, но цялостно смятам, че си заслужава напълно и бих дошъл на следващ.

Кристиан Стоянов

Много полезна и практична информация, съвсем спокойно може човек да започне да инвестира в недвижими имоти след този семинар! Благодаря и до скоро! 👌🏻

Павел Петков

Изключително ценно за мен събитие, научих много, а информацията беше отлично подбрана, структурирана и поднесена. Не знам дали е възможно човек да научи повече полезни неща в рамките на един ден. Благодаря много, наистина се раздаде!

Пенко Котов

Семинара беше много полезен! Щом успя да ни задържиш вниманието през целия ден и след края на никой не му се тръгваше, то е показателно за успеха му. Ценни съвети и ценен опит. Ако има продължение, то със сигурност ще се включа пак.

Калин Ангелов

Относно вчерашния семинар, искам да ти кажа, че съм страшно доволен. По принцип не се доверявам лесно на хората , но ти надмина всичките ми очаквания. Не можах да задам нито един въпрос, защото буквално отговори на всеки един от тях преди да съм питал. Отдалече си личи че си професионалист и влагаш много труд и любов в това което правиш. Това беше първият ми семинар през живота, но мога да кажа че въобще не смятам да ми е последен! Толкова много информация, и то трудна, да я разкажеш по такъв начин, че всички да я разберат… Аз нямам думи. Огромни благодарности и само напред и нагоре!💪

Виктор Петкович

Информацията, която чух я „минах“още въдъж, защото следя профила ти. Сега беше по-подробно.Наистина, човек не цени безплатната информация! Впечатли ме, че част от екипа ти също беше там за подкрепа, а накрая човече беше изцеден, но остана доста след края на семинара.

Пламена Тодорова

Страхотен ден, научихме доста нови неща 🙏🏽

Крис

Определено доста полезна информация събрана на едно място и да, ако използвате информацията, която Митака предаде, гледайте на семинара все едно той ви е дал пари да сте там, а не обратното😉.
Всичко беше добре структурирано и задържа вниманието на всички🙌

Владимир Тодоров

Много целенасочен подбор на информация, в комбинация със страхотно поднасяне!! 🔝✅📈

Тома Томов

Семинарът напълно оправда очакванията ми, дори ги надхвърли! Изключително полезна, детайлна и практически насочена информация, презентирана така, че да задържи вниманието и интереса на аудиторията. Поздравления за организацията, всичко беше на ниво! Ако някой се двоуми дали си заслужава парите – по мое мнение безспорно си струва да се посети! 👏

Мартина Миленкова

Семинара беше супер! Даде информация, която може да се използва с реални примери, а не суха теория. И въпреки дългия ден, Димитър остана да отговаря на въпроси и каза, че ако трябва ще стои до 21 часа. Благодаря отново! 🙌

Милчо Милчев

Семинарът беше много полезен! Помогна ми за пораждането на много идеи и също така ме мотивира. С удоволствие бих се записал за следващия, защото наистина си заслужава. 👏🙌

Ервин Зейнев

Информацията беше поднесена перфектно и за хора в сферата, и за такива без никакъв опит.
Сложната и специфична материя ни беше предстсвена подредено, лесно смилаемо, с кеф и огромно желание, което нямаше как да не се забележи.
Беше интересно, полезно и приятно през цялото време, което го направи нетипичен “семинар”, особено 8 часов.
Благодаря за презентацията!

Също много благодаря за безценната информация, която получихме, примерите, за цялото изживяване.

Наистина прави огромно впечатлението с какво удоволствие се раздадохте!

Сърдечно благодаря много!

Владимира Михайлова

Аз искам да изкажа своята благодарност за вчерашния букет от знания и опит който предаде на всеки един от нас. Добре структорирано презентиране! Благодаря отново за отдадената възможност. Само където ми се искаше да съм там на място… Силно препоръчвам на хората, които са се замисляли, дори и на тези които не са. Няма да сгрешите! Ако септември месец съм в България, с удоволствие бих гарантирала присъствието си на място, отново!

Теодора Тодорова
Вижте още отзиви

Нека бъдем реалисти, в България има много малко начини, с които да “ИЗПЛУВАШ”.

Моята цел е да помогна на други млади хора да успеят и да натрупат богатство. Аз съм на 28 години и първия път, в който наистина се почувствах богат е след като ПРЕПРОДАДОХ първият си имот и натрупах 80 000 евро капитал от тази сделка.

От 8 години работя в тази сфера и нямам никакви тайни. Взел съм участие в над 800 сделки с имоти и на този семинар вие ще се учите от ПРАКТИКАТА. Ще давам само примери от пазара в България, за да можете и вие да правите успешни сделки утре.

Теми

  • Как да Намеря подходящи имоти?

  • Подводни камъни. Да купувам ли всичко?

  • Как да купя без капитал?

  • Стратегията Fix & Flip – ремонтирай и препродай на максимална цена

  • Как да станеш богат чрез BRRRR стратегията?

  • Airbnb VS дългосрочно отдаване под наем.

  • Как да направя най-добрата сделка с инвеститорите на ново строителство?

  • Търговски преговори, стратегии за договаряне на ТОП сделка.

  • Данъчни облекчения

  • Анализ на пазара – какво предстои?